Ordinary Me

‘writting nonsense just to keep sane’

Pemilik blog tulisan: April 21, 2008

About me:

Menurut salah satu test psikologi, gw orang yang:

Introspektif, Sensitif, Reflective. Lebih sering fokus terhadap diri dan lingkungan sendiri daripada berinteraksi dengan orang lain (berarti gw introvert yah). Membenci kedangkalan, lebih senang menyendiri daripada terluka karena bisikan orang. Tapi hubungan dengan teman-teman sangat intensif, dan memberikan ketenangan dan keserasian yang dibutuhkan untuk merasa diri lebih baik. Bagaimanapun, tidak menjadi masalah apabila menyendiri untuk beberapa waktu tanpa menjadi bosan (definetly a loner hehehe).”

Nickname : Hawe.
Y!M : hawe69
Email : hawe69@yahoo.com

Sex : married female in her early 30’s , well they say ’30Rocks’ hahaha..

Faith : In the name of Father, Son and The Holy Spirit.

Zodiac : Aquarius, it says the most humanitarian zodiac of all 😉

Location : living in Jakarta, working in Tangerang.

Dislike : people making big noise while i’m watching movie, people who stab at the back.

Love : Krupuk!, anything from green tea, accompany by funny cheerfull person.

Bad habits : never brush teeth at nite, wake up late on weekend,
look at the end of every book first, pretend to understand when i’m not.

Good habits : put things in order and back to its place, always try to understand people (if not, then i pretend to be),  worry about my son a lot (is this bad or good?)

Ambition : currently, making the second child 😉

Expectation of my life : that i can die while i’m asleep and meet my Savior.

Advertisements
 

18 Responses to “Pemilik blog tulisan:”

  1. meltarisa Says:

    Hai,
    thanks for making it all to way to my page.. :’)

  2. kita hanyalah ordinary people tapi kelak kita akan menjadi extraordinary people.believe it!

    Salam 🙂

  3. heri Says:

    salam ajah 😀

    @heri : diterima salam nya.. btw, nama kamu sama nih..dan cahyo adalah nama personal trainer gw.. hehehe.. kebetulan banget!

  4. technowyvern Says:

    Thx ya udah masukin blog ku di blogroll sini .. hhe

    @technowyvern : same same 🙂

  5. edy Says:

    salam kenal 🙂

    salam kenal juga 🙂

  6. nra Says:

    green tea di taipei banyak nih 🙂
    love kerupuk too

  7. gwgw Says:

    kok namanya hawe69 seh…:-)
    konotasinya kan suka posisi 69 dong ?….:-)
    *ngacir*

    hebat! akhirnya, ada yang nebak tepat!😀

  8. Retie Says:

    salam kenal ya mbak 🙂 kunjungan perdana nich

    yo..tks udah ngintip ke sini 😀

  9. yustha tt Says:

    salam kenal….

    Hai.. tks udah mampir.. 😀

  10. nh18 Says:

    I live in Tangerang …
    Work in Jakarta …

    jiiiaaa… mau tukeran ? hehehe

  11. albertobroneo Says:

    mohon ijin pasang blogroll kesini 🙂

    silahken..
    lagi jarang update nih..
    sory yah , Mas bro.
    :0

  12. wong desoo Says:

    apa kabar broo?..maaf numpang coret2 nihh

    silaken…
    *betulin kebaya*
    🙂

  13. Rully Says:

    kunjungan perdana
    salam

    -rully-
    http://www.rullyeist.wordpress.com

  14. membo Says:

    numpang lewayt..

  15. hawe69 Says:

    hallo rully … 🙂

  16. hawe69 Says:

    @membo: silakennn..

  17. nice blog….

    @firama: tks 🙂

  18. bintang Says:

    saya nyasar kemari gara gara liad can’t take my eyes off you nya closer.
    Trus mampir dimarii deh 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s