Ordinary Me

‘writting nonsense just to keep sane’

ironic December 15, 2008

Filed under: my favourites — hawe69 @ 10:20 AM

Gw suka sesuatu yang ironic, ironi.. kata orang bijak, dalam setiap kejadian ironi, ada sedikit humor di dalamnya.. IF you can look it at different perception.. 

Jadi gw suka banget sama lagu Alanis dari album dia yang pertama… Judulnya yah Ironic.

an oldman turn 98, won a lottery , die the next day. *ih kasian deh.. jadi anak dan cucunya dong yang nikmatin hadiahnya* black fly on you Chardonay *diminum mules, gak diminum mubazir* .  a deathrow pardon 2minutes too late *ingat film Greenmile* isn’t it ironic, don’t you think *yes, i do* it’s like rain on your wedding day *kata nyokap, pengantin cewek gak boleh mandi di hari weddingnya, bisa ujan hehehe*  it’s a free ride when you already pay *ini mah kiasu*  it’s a good advise that you just didn’t take *biasanya nasehat ortu*  and who would have thought it figure *ditemukan dalam meeting-meeting dengan para pejabat yang oon hehehe* mr.play-it-safe was affraid to fly, he packed his suit-case and kissed his kids goodbye, he waited his whole damn life to take that flight, and when the plane crash down, he thought,’Well isn’t this nice’ *hahahha..sial benar deh tuh orang* isn’t it ironic, dont you think, a little too ironic, yeah, i really do think. life has a funny way, sneaking up on you when you think everything’s okay and everything’s goin rite *seperti dapat laporan suami selingkuh*. life has a funny way, of helping you up when you think everything’s gone wrong and everything’s blows up in your face *seperti tanggal tua, eh tiba-tiba ada yang traktir makan hahaha*
a traffic jam, when you’re already late *pengalaman gw tiap hari, jadi udah less-ironic* a “No smoking” sign, on your cigarette break  *i quit smoking longgg time ago* it’s like ten thousand spoons, when all you need is a knife *rasanya begini kalau ngejelasin sesuatu ke pejabat pemerintah*
it’s meeting the man of my dreams, and then meeting his beautiful wife *arghhh.. Edward Cullen sudah married sama Isabella Swan hahaha*
isn’t it ironic, dont you think, a little too ironic, yeah, i really do think

Begitulah.. ironi kehidupan…

Advertisements
 

3 Responses to “ironic”

  1. itikkecil Says:

    Saya belum baca breaking dawn….
    *nangis darah*
    tunggu Indonesianya aja deh…

    *panggil PMI, ada donor darah neh!*
    Spolier allert Breaking Dawn:






    Bella&Edward punya anak, half human-half vampire, dan she is Jacob’s imprint.. jodohnya Jacob.

  2. isfiya Says:

    Hwa..ha..ha… rasanya begini ngejelasin sesuatu ke pejabat pemerintah…wikikikik… cucok sekali jeng

    dari pengalaman pribadi 😉

  3. jeunglala Says:

    Life’s ironic.
    Indeed.

    Speaking about the song,
    emang ironis bener ya kejadian-kejadiannya… Kayak saya yang bolak balik ketemu orang super baik dan terlihat sempurna… eh, ketauan kalau punya bini… hayah!

    Jadi kepikiran sama kata-kata seorang teman.
    Nice guys are taken.
    Cute guys are gays.
    So, what’s left for us?
    Bastards?

    hehehehe…

    *ngakak baca Bastards*
    kakak laki gw gak bastards dan masih single tuh.. justru dia juga bingung nyari jodoh, maunya yang cantik, pintar cari duit dan ‘low maintainance’.. yah susah deh.. 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s