Ordinary Me

‘writting nonsense just to keep sane’

‘THE’ dream (S*@!%T) October 18, 2008

Filed under: celoteh gak jelas — hawe69 @ 4:40 AM

Sebel, sebel sebel.. mimpi itu lagi. Kali ini jelas banget tu muka istrinya…

Tema nya masih sama, dia berantem sama soulmate nya dan curhatan ke gw. Duh, gimana sih biar mimpi ini gak pernah hadir lagi dalam hidup gw. Karena after wakeup gw jadi punya perasaan ‘SUKURIN’ gitu.. kan tidak baik… tidak boleh itu iri, dendam dan dengki disimpan lama-lama.

Gw udah let go and move on, but the dream still stuck in my unconsius level! Thousand Damn!!!

Advertisements
 

One Response to “‘THE’ dream (S*@!%T)”

  1. isfiya Says:

    Kok ada yah.. the dream berulang2 gitu…. wakakak…. ceritanya sapa nih…. (asyiikkkk biar tambah meradang marahnya)

    @isfiya: itu tuh…first love never die…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s